23 Şubat 2012 Perşembe

Düğüne üç ay kaldı!!!

Yan taraftaki gadget'a bakmaya korkar olacağım yakın zamanda.Evet düğüne üç ay kalmış,kına gecemiz 22 mayıs da,düğünümüz 27 mayıs da olucak,muğlaya gelin gidiyorum :)) evimizi ise İzmir de kuruyoruz ben edirne de yaşıyorum,ahh yollar yollar düğün telaşına eklenen yollar...

Bir ay kadar önce İzmirdeydim evimizi tuttuk,yavaş yavaş eşyalarımızı almaya başladık,tabi ki daha çok eksiği var,tamamlandıkça fotoğraflarını koyacağım.Düğün stresi şimdiden sardı bile beni çünkü şimdilik düğünle alakalı olarak düğünü yapacağımız yer ve fotoğrafçımız belli.Kına gecesini kafama takmıyorum çünkü evimizin yanındaki boş alanda yapacağız,onunda orkestrası filan hazır.Burada genelde kına geceleri yer varsa evin yakınında ve ya önünde olur,daha samimi bir ortam olur ve eve yakın olması tercih edilir.Çünkü o gece kına-düğün karışık birşey olucak,düğünüm uzakta olduğu için o akşam önce gelinlikle olacağım gecenin ilerleyen saatlerine doğru kına kıyafetini yani bindallıyı giyeceğim :)),evimin yakın olması bu yüzden önemli.

15-20 gün sonra İzmir'e yolcuyum yine,ilk işim tabi ki gelinlik olucak.Hazır mı alsam,diktirsem mi hala kararsızım.Açıkçası bizim için biraz yabancı bir yer,sadece gezmek amaçlı gittiğim bir şehir.Şimdilik zamanım internetten gelinlik ve davetiye modellerini,izmirde ki moda evlerini araştırmakla geçiyor.İzmirli yakın arkadaşlarımdan tavsiyeler alıyorum.Sizlerin de bana verebileceği tavsiyeler varsa seve seve dinlerim,okurum :)) şimdiden teşekkürler...

19 yorum:

  1. Allah tamamını erdirsin inşallah hayal ettiğin gibi güzel bir düğünün olur senin heycanını anlıyorum hele birde düğünün oturduğun yerden uzakta olacaksa daha da heycanlı oluyor insan beninde senin gibi olmuştu ben kendim konyada oturuyordum ama düğünün ankarada olmuştu o yüzden seni anlayabiliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminnn:) gerçekten inş.her şey yolunda olur,başlangıcı biraz stresli ama sonra bende hiç geçsin istemem o düğün anının:))

      Sil
  2. Rabbim hayirlisiyla telasini atlatmayi nasip etsin, guzel bir duygu olsa gerek masallah :)))
    Insallah ömür boyu mutlu olursun canim ;)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim amin,hiç aksilikler olmasın inş.:)) evet bu heyecanları yaşamak güzel duygu gerçekten. sevgiler...

      Sil
  3. canım sen de benim gibi uzaklara gidenlerdensin çok iyi anlıyorum seni:) benim de düğün mekanım,fotoğrafçım,gelinliğim,balayı,beyaz eşyalarım falan hazır ama ev ve mobilyalar daha yok ortada:) haftasonu ev bakmaya gideceğim ben de. bir de başka ilde kıyılacaksa nikahın kendi belediyenden izin belgesi alman gerekiyor henüz bilgin yoksa söyleyeyim dedim ben bugün bitirdim o işlemleri de.edirne' de çok eğlenceli oluyordur düğünler eminim, kına kıyafetini paylaşırsın, göçmen misin? ben Bulg. göçmenlerindenim o taraflara ait bi kıyafet istiyorum:) kolay gelsin canım herşey gönlüne göre olsun;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo senin neredeyse her şey hazır bişey kalmamış düğün ne zaman:)) inş.gönlüne göre bir ev bulursun o da hallolur biran önce.daha nikah için belge toplamaya başlamadım verdiğin bilgi için teşekkürler yakında bende hazırlamaya başlayacağım:)) evet edirne de bol oynamalı oluyo düğünler hiç oturulmuyo:)) tamam kına kıyafetimi paylaşacağım ama çok farklı bişey düşünmüyorum tabi ki yine bir kaç model var aklımda.evet baba tarafından uzaktan bir göçmenlik var bizde de;)) çok sağol sana da çokk kolay gelsin

      Sil
  4. bi de ben şu geri sayımı yapamıyorum ya url geçersiz karakter içeriyor diyor sende öyle bir hata vermiş miydi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. banada sevgili tubitos yardımcı olmuşdu onun blogunda görmüştüm.gadget ekle bölümünden temel gadgetların olduğu yerden imleci aşağı doğru kaydırdığında html/javascrip diye bi gadget var kopyaladığın html kodunu oraya yapıştıracaksın:))

      Sil
    2. çok teşekkürler canım ekleyebildim sonunda:D ben url ekliyordum geçersiz diyordu sürekli, çok saol;)

      Sil
  5. Allah tamamına erdirsin inşallah. Ne tatlı ama bir o kadar da stresli zamanlar onlar. Ben evleneli 8 ay oldu. Ne zaman 8 ay oldu anlamadım. O kadar eğlenmeme rağmen nişanımda, kınamda ve düğünümde bana yetmedi, tadı damağımda kaldı. :))) Umarım sen her anını doya doya yaşarsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesin benim de tadı damağımda kalır çünkü ben stresten çok fazla o anın keyfini çıkaramam,ama umarım ben de doya doya yaşarım o güzel günleri hiç aksilik olmasın yeter:))

      Sil
  6. Hayırlısı olsun, öyle güzel heyecanlarki bunlar. İşlerin çogunu halletmişsiniz, en büyük sorun ev bence, digerlerini yavaş yavaş yaparsınız. Benimde yeğenim evleniyor, deli ediyo bizleri, devamlı arayışlardayız. Bir gelinlik begenemedi, bizde senin gibi internetee falan bakıyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ama stresli işler tabi ki gelin hanıma karşı sabırlı olun bence:)) bizde öyle evi dert ediyoduk aslında gönlümüze göre ev bulup yavaş yavaş yerleştirmeye başlayınca biraz daha rahatladık tabi ki:))

      Sil
  7. Ah ne güzel heyecanlar yazını okuyunca bende 4 ay öncesine dönüverdim.Bende 3 ayrı şehirde dolanıp durdum senin gibi düğün ,kına ,ev hep ayrı şehirlerdeydi.A hatta alışverişin bir kısmını da İzmir de yaptık etti 4.:)Ama koşturmanın iyi bir yanıda zamnın hızlı geçmesi ve mutlu güne çabuk ulaşılması:)Ah çok konuştum galiba sana tekrar kolay gelsin yardıma ihtiyazın olursa buralardayım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))aaa ne demek çok konuşmak sağol yorumun için,aslında gerçekten insan oturduğu yerden bişi yapmadan daha stres yapıyor ver zaman geçmiyor,ama koşuşturmalar başlayınca birşey anlamıyor insan,böylelikle çabucak geçiyor zaman,çok teşekkür ederim tecrübelerinden yararlanabilirim:))

      Sil
  8. Merhaba. Allah tamamına erdirsin mutlulukla :)

    YanıtlaSil
  9. Bu günleri atlatmışsındır zor ama unutulmaz anlar yaşıyor insan bende senin gibi uzaklara gelin oldum marmariste oturuyorum edirneyide çok iyi biliyorum çok güzel dört senem orda geçti bloğumda beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım ya atlattık güzel telaşlardı,,ya sende benim gibi uzaklara mı evlendin marmarisi çok severim ne güzel,eşlerimiz hemşehri o zaman:)

      Sil

yorumunuz için çok teşekkür ederim,bloguma yine beklerim:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...