19 Mart 2012 Pazartesi

Sonunda Balayımız için otel tercihimizi yaptık:))


Balayı konusunda ne zamandır kararsızdık nişanlımla,kendisi muğlalı o yüzden çevre ilçelerini iyi biliyor,bende üni.orada okudum yabancı değil yani ilçeleri filan,eee zaten izmir de yaşayacağız,çeşme-alaçatı-ılıca gibi ilçelerini de gezdik birlikte,bir yaz çeşmede çalıştım ben.O yüzden başlangıçta daha önce gitmediğimiz için antalya ve çevresini düşündük ve araştırmaları ona göre yoğunlaştırdık,kendi aracımızla gideceğimizden yol araştırması da yaptık,yol araştırması yaptıktan sonra ben vazgeçer gibi oldum çünkü muğladan en aşağı 6 saatte varıcaktık eee yollar da yabancı,bi de balayından eve döndüğümde yol yorgunluğundan bitap düşmüş halde olmak istemedim.
Bende sevgilime gel en iyisi biz bodrumda yapalım balayımızı,hem düğün sabahı rahat rahat telaş yapmadan yola çıkarız dedim.O da her zaman ki gibi sen nasıl istersen aşkım dedi;))

Erken rezervasyon indirimleri bitmeden son anda yetiştik diyebilirim.Tatilimizi ETS turdan aldık,ben bir turizmci  olarak (her ne kadar mesleğimi gerçekleştirmesem de uzun süredir:) direk oteli arayarak rezervasyon yaptırmak daha iyi olur dedim ama,seyahat acentalarının indirimleri gerçekten güzel,ve kredi kartına taksit imkanları çok iyi.
Nişanlımla otele tıkılıp kalmak istemiyoruz sürekli o yüzden çok da lüks olmasına gerek yok,kendine ait sahili olsun yeter dedik ama bu oteli de çok beğendik ve Bodrum Yalıçiftlik de bulunan  
LATANYA BEACH RESORT HOTEL'i tercih ettik.













                        
İnşallah çok güzel hiç unutamayacağımız bir balayı geçiririz,evlilik hazırlıkları yapan herkesin her şey gönlüne göre olsun inş.Ayrıca balayı yapanlardan da tavsiyeler bekliyorum,sevgili blog arkadaşlarım,balayı hazırlıkları için de sizlerden faydalı postlar bekliyorum;)) 
Tekrar görüşmek üzere Sevgiler



14 yorum:

  1. canım umarım çok güzel bir balayı geçirirsiniz,
    otel çok güzel görünüyor canım:)
    sevgiler,hayırlı akşamlar,:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim kübra,inş.çok güzel geçer,
      sevgiler öptümmmm

      Sil
  2. tatlım gectiğimiz dönemde bende benzer bir post hazırladım,bu cumartesi düğünüm var artık sona geldik inşaallah bizde sizde balayı otellerinden memnun kalırız :) erken rezervasyon yaptırmak akıl karı diye düşünüyorum,evleneceklerin akıllarında bulunsun,çok uygun fiyata tatil yapıcaz inşallah :D deniz kum güneş herşey harika gözüküyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet mervecim okumuştum o postunu inş.çok güzel bir balayı geçirirsiniz,balayı dönüşü deneyimlerini,tavsiyelerini bekliyorum:)) gerçekten yaa zamanı var hallederiz dememek lazım çok güzel oteller çok uygun fiyata geliyor bu indirimlerle.senin heyecanını paylaşıyorum gerçekten çok çok mutluluklar şimdiden.

      Sil
  3. Biz de ararken bakmıştık latanya'ya çok güzel görünüyor canım. çok eğlenceli bir balayı geçirirsiniz umarım, tüm düğün yorgunluğunu unutup evinize rahat rahat dönersiniz:) biz o 6 saat yolu çekeceğiz ama düğün cumartesi gece biz pazartesi sabah yola çıkacağız:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Otellerle alakalı çok fikir vardı aklımızda ama çok fazla kurcalayınca daha da karasız kalıyor insan bir anda ya tamam bu olsun dedik artık:) benim eşimin izni az olabilir,zaten iki düğün arası da var bayağı o yüzden düğünün ertesi günü yola koyulma planı yaptık.inş.hepimiz için çok güzel tatil olur bu balayı:))

      Sil
  4. biz de antalyayı seçtik bakalım ama benmki herşey hazır dio bu çocğn relaxlığı beni öldürcek:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya evet erkekler biraz relax oluyor,biz sıkıştırmadan zamanından önce olmuyo bu işler,pes etmek yok sıkıştırmaya devam:)))

      Sil
  5. çok güzel görünüyor oteliniz:) biz hala bişey ayarlayamadık balayıyla ilgili düşüncek o kadar çok şey var ki sıra daha gelemedim malesef balayına:) inşallah çok güzel, huzurlu mutlu bir balayı geçirirsiniz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya evet bir çok şeyi bir arada düşünmek gerekebiliyor bu aralar insan neye odaklanıcağını şaşırıyor,olsun yakın zamanda halledersiniz çok güzel seçenekler var.aminnn inş.tüm çiftler güzel güzel sorunsuz balayı geçirsinler:)) eee düğün stresinden sonra hakediyoruz bunu:))

      Sil
  6. bende mimin var canım bu sefer unutmadan söyleyeyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım çok mutlu ettin beni,yorum yaptım bile:))

      Sil
  7. merhaba,bloguna yeni geldim..evlenmek güzeldir ama balayı can'dır:)) müthiş olacak eminim..iyi tatiller şimdiden:)

    YanıtlaSil
  8. su dügünden ev kurmada vb en güzelide o balayi sanirim :)) ohhh diyip rahatliyor insan herseyi arkasinda birakip :)) resimlerdende belli oldugu gibi gayet iyi bir otele benziyor.Ins iyi gecmistir

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil

yorumunuz için çok teşekkür ederim,bloguma yine beklerim:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...