1 Mayıs 2012 Salı

Davetiyemiz:)))

Çok uzun süredir yazamıyorum,sizlerle paylaşmak istediğim hazırlıklarım var ama fotoğrafları makinemde bilgisayara atamıyorum,kablosu izmirde kalmış,kart okuyucum yok.Düğünden sonra daha güzel postlarla döneceğim.Evet davetiyemiz hazır,kemaeraltında bi matbaaya yaptırdık ama çok aksilik çıkardı sağolsun bir hafta da olur dediği şey yirmi günü geçti ee 1400 tane bastırdık artık nasıl bir hata yaptıysa düzeltmesi zor oldu sanırım hergün bir bahaneyle bizi oyaladı,ama elimize geçince derin bi nefes aldık sevgilimle çünkü artık bir bahane daha üretse vazgeçicektik başka bir matbaa aramaya başlıyacaktık o da yeni stres demekti.

...işte benim neredeyse tüm davetiye kataloglarına baktıktan sonra aşkımın hadi artık bence kesin bu olmalı başka bakma kafamız iyice karıştı dediği benimde evet evet bu olmalı diyip seçtiğimiz davetiyemiz:))


Bu sevimli şeyler de düğünde nikah kıyıldıktan sonra misafirlere dağıtılacak olan magnetlerimiz:))


Kına gecesinde kına dağıtmak artık pek kalmadı onun yerine yine buzdolabına yapıştırılabilen bu lavanta süslerinden yaptırdık.Uğur böcekli olucak diye ısrar ettim köşesinde minicik uç uç böceğim var:)) Ama yine onlara hazırlanan etikete de nikah tarihi yazdırdık,herkesin evlendiğimiz gün akıllarında kalsın diye:))




Nişanlımla gelinlik-damatlık alırken bile bu davetiyeleri yaptırırken ki stresi yaşamadık,demek ki düğünün en zor aşamasıymış dedik,ama gerçekten insanların verdikleri sözlere inanmak çok zor artık.Neyse ki şimdilik her şey yolunda allahtan davetiye bastırmak için erken davranmışız dedik.
Tekrardan görüşmek üzere,sevgili bloggerlar öptümmm

11 yorum:

  1. hepsi çok tatlılar,bilirim bu telaşları herşey başka türlü stress oluyor.Halletmişsiniz ya,içinize sinmiş ya..En önemliside bu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uff gerçekten yaa ama sen ne güzel atlattın biz de hayırlısıyla bi atlatsak artık:))

      Sil
  2. davetiyeniz ile magnetler ne kadar uyumlu öyle:) ve çok güzel,çok ciciler:) size çok güzel hatırlayacakları, hoş bir hediye vereceksiniz misafirlerinize... tarih de iyice yaklaşmış... koşuşturmacaların fazla, heyecan doruktadır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederim canim,bana kalsa daha ne sirin seyler cikar ortaya da hep engel oluyolar iste:))evet cok az kaldi heyecan telas dorukta:))

      Sil
  3. canım çok az zamanımız kaldı:))
    ben çok yoğunum ilgilenemiyorum blogla, seni merak ediyorum ama bakıyorum ki sen de ilgilenemiyorsun, sadece 8 günün kalmış benim de 12:))
    kolaylıklar diliyorum canım, ben de şuan davetiye yazma işini bitirmeye çalışıyorum...şimdiden mutluluklar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bayağı olmuş msj yazalı ama hiç ilgilenemedim ben blogumla çok yoğundu ama her şey çok güzeldi senin nasıldı çok merak ediyorum,yakında blog yazmaya devam edicem:))

      Sil
  4. geri sayım bitmiş ben koşturmaca içindeyken:))
    canım tebrik ederim, saygı, sevgi, huzur dolu yuvanız olsun, Allah mutluluğunuzu bozmasın, bir ömür boyu elele olun inşallah;)
    sen şimdi balayındasındır, bekliyoruz merakla;)
    benim de kaldı 2:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım,balayı bitti evimdeyim artık allahım size de çokk mutluluklar versin mutlu yuvanızda bir ömür boyu birlikte olmanız dileğiyle

      Sil
  5. cok sekerler yaaa insan dagitmaya kiyamaz :)))

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  6. magnette davetiyede çok hoş olmuş. hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  7. merhaba... öncelikle bir ömür boyu mutluluklar dilerim.... magnetleri nerde , nasıl yaptırdınız acaba ? ben de böyle birşey düşünüyorum... yardımcı olurmusunuz ?

    YanıtlaSil

yorumunuz için çok teşekkür ederim,bloguma yine beklerim:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...