1 Ağustos 2012 Çarşamba

uzun uzun aralar versem de,buradayım sizleri hep takipteyim;))

Aslında hergün düzenli olarak giriyorum bloguma ama hep sizleri takip ediyorum çünkü ne yazıcağımı nelerden bahsediceğimi bilemiyorum,insan bi boşlukta gibi oluyor tüm yoğunluklar geçtikten sonra:) şimdilerde ev hanımı bir insanım,iş araştırıyoruz çünkü çok çalışmak istiyorum ama henüz ciddi bi gelişme yok,ben evde çalışıyorum,kardeşim geldi onu misafir ettim 20 gün kadar gezdik tozduk,tercihler başlayınca eve döndü o da allah kısmet ederse üniversiteli olucak bu sene,hayırlısı neyse onu nasip etsin allahım ona.
O gittikten sonra ev temizliğine vurdum kendimi,insan çok alışıyor,gittikten sonra çok zorluk çektim.Bayramdan sonra da annem gelicek inş.birlikte kışlık hazırlıkları yapıcaz,o başlamış kış için hazırlıklara eli kolu dolu gelicek ama burda da bişiler yapıcaz.Malesef ramazanı da bayramı da ailemden uzakta geçiriyorum,bayramda eşimin izni yok çünkü:( eşimin memleketi muğla olduğundan daha yakın,bir günlüğüne oraya gidicez bayramda o kadar,,
Şimdilik buralardayız gezip tozuyoruz,evde de aşkımla birlikte yemekler yapıyoruz,1000 parçalık puzzle'a başladık yeni ama daha sadece bir sıra kenarlarını geçebildik renkleri çok karışık bir puzzle arada aşkım kaçıp bilgisayar oyunu oynuyo:))
evet bizden bir kaç kare;))

İzmir'de AŞK başka gerçekten,,,


İKEA evimizin her şeyiiii olsa keşke dimi ama:)),başucu abajurlerimiz ikeadan,ikeayı gezmeye bayılıyorum ama sevgili kocicimm biraz sıkıyor


bu da komidin üzerinde ki hali,aslında kırmızı düşünüyordumm ama pembeyi görünce yine dayanamadım,iyi ki pembeyi seçmişim işte:)


Seni seviyorum kocacığım,aşkım aşkım benim,,,Çeşme-Ilıcaya bayılıyorum,rüzgarlı olmadığında çok güzel oluyor,,,




Şimdilik benden bu kadar,tekrar görüşmek üzere sevgiler....


17 yorum:

  1. son kareye bayıldım :) puzzle'ı çok severim ama cidden sabır gerektiriyor :) ömür boyu mutluluklar..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) klasik bi poz verelim dedik;) evet canım ya öyle beni bekliyor başına oturunca zaman çabuk geçiyor ama pek de ilerleme kaydedemiyorum:) teşekkürlerr

      Sil
  2. ben de aynen senin gibiyim yazacak çok şey var ama ben birtürlü ifade edemiyorum:)ikeayı çok seviyorum.evimizin çoğu aksesuarı ikeadan yaşadığım yerde olsa hergün gider gezerim o derece.aldığınız bıçaklardan bizde de var çok kullanışlı güle güle kullan.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet insan ne yazacağını bilemiyor çoğu zaman,güncel olmak çok zor valla:)) ikea gerçekten çok güzel bir yer,gerçi eşim malının pek iyi olmadığını düşünüyor ama olsun,her şey çok şık:))..sevgiler..

      Sil
  3. oyyy süpersiniz ya son pozu çalıp en kısa zamanda ben de çektirmeliyim :) evliliğin ilk zamanları aynen anlattığın gibi geçiyor sonra düzenini oturtunca iki kişilik hayatın yetip artıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiz..o zaman en yakın zamanda bekliyoruz o pozu sizden:))gerçekten zaman bile hızlı geçiyor sanki:))ama çok sevdim ben bu iki kişilik hayatı;))

      Sil
  4. yazını okuyunca hemen yorum yapmak istedim.ben de düzenli olarak bloğa giriyorum fakat yazacak kadar vakit bulamıyorum.anlatacak çok şey var ve zaman geçti nereden başlasam bilemiyorum :)ben de evleneli 27 gün oldu :)ailem yakınımda olsa die yakınıyorum valla ..:(mutluluklar dileyip kısa keseyim en iyisi yoksa bir blog yazısı çıkacak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet zaman geçtikçe yığılıyor anlatılacaklar,sonra vazgeçiveriyosun anlatmaktan:)) ayy mutluluklar diliyorum o zaman sana da,evet ya insanın ailesi yakınında olunca çok daha güzel olurdu her şey:(( sevgilier canım..

      Sil
  5. Ne güzel bir post olmuş bu:)
    Mutluluklar dilerim, bende seviceğime inanıyorum iki kişilik hayatı inşallah öyle olur :)
    Bende misafirliğe beklerim! Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederimm,güzel şey gerçekten şu iki kişilik hayat kesin seversin:)) tamam hemen geliyorum;)

      Sil
  6. harika ötesi fotoğraflar , bizde bin parçalık puzzle yapmıştık nasıl koruyacağımı şaşırdım evlenince salonumuza asıcam diye :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :)) yaa sorma öyle gerçekten bende bitse de çerçeveletip asabilsek diyorum ama zor gerçekten sabır işiymiş:))

      Sil
  7. çok teşekkür ederim her zaman beklerim,,bende hemen geliyorum ziyaretine:))

    YanıtlaSil
  8. aynen bende aynı dertten muzdaribim
    işsizim ve ev hanımlıoındanda nefret ediyorum
    gez gez nereye kadar demi
    valla işimiz zor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir işimiz olsa da çalışsak,eşlerin ikisi de çalışmalı ki evde huzur olsun:))

      Sil
  9. nerde iş yok..
    evde oturmakta zor
    olmazsa halk eğitime fln gitçem
    kurslara zaman geçsin
    üniversite mezunuyuz ama boşş.

    YanıtlaSil
  10. evet cok haklisin izmir aska bir baskaaa bende nisanlimla bayiliyoruz izmirde :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil

yorumunuz için çok teşekkür ederim,bloguma yine beklerim:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...