5 Ekim 2012 Cuma

Bunlar da benim Gelin şemsiyem ve conversim;)

Düğünle alakalı ayrıntılar çok yavaş yavaş sizlerle buluşsa da elimden geldiğince yeni postlar yazmaya çalışıyorum.Evlilik nasıl gidiyor derseniz ee çok güzel gidiyor o yüzden postlarım biraz daha azaldı galiba:)) tek laptopumuz da olduğundan ancak kocacık evde olmadığında daha rahat yazabiliyorum sizlere.
Eveettt gelelim şemsiyeme sevgili mimarınrenkleri mervenin kızrmızısı'dan görmüş ve çok hoşuma gitmişti.O kırmızı yapmıştı ben de pembe aşığıyımdır o yüzden pembe olmasını çok istedim ve birazcık zorlansam da zevkle kendi şemsiyemi yaptım.



Bu pembe şemsiyenin birşeyle takım olması gerekiyordu dimi:) onu da pembe bir çift converse ile yaptım bağcıklarını söküp yerine beyaz ve pembe organze kurdele kullandım,dış kenarına da pembe beyaz fiyonk kondurdum:))




İşte böyle oldular,fotoğraf çekiminde herkes bayıldı.Peki sizler nasıl buldunuz:))

Düğün sezonu artık kapanıyor ama 2013 gelinlerine küçük bir fikir olsun.İnsan düğün geçtikten sonra ya ben şunu da düşünmüştüm bunu da yapıcaktım diye çok hayıflanıyor ve üzülüyor.Mesela ben bu takımı pembe-beyaz güllerden oluşan bir buket hayal ederek düşündüm ama malesef olamadı.Düğün telaşından(birde iki ayrı şehirde düğün olunca tabi) çiçekçiye gitmeye vakit bulamadım,muğlaya düğünden 3 gün önce gittim,bi gün balayı için son alışveriş,bi gün saç provası,bi gün gelen arkadaşlarla,misafirlerle görüşme derken çiçekçiye gidemedim.Buketimi aşkıma emanet ettim.Kuaförde saçım yapılırken aşkım aradı ve ''bitanem pembe gül yokkmuş yaa dedi'' bende ya nasıl olmazmış diye bi üzüldüm,suratım düştü yani,diğer çiçekçileri gez dedim sordum bi kaç tanesine yokmuş beyaz var ama pembe ya da başka renk yokmuş,aksi gibi pembe başka bir çiçek çeşidide yokmuş.Adam böyle farklı renkleri en az 4 gün önceden sipariş vermeniz gerekiyordu demiş,ee biz o ara edirnede kına telaşındayız kimin aklına gelir pembe gül!! kaç tane çiçekçi vardır muğlada hiçbirinde pembe bir çiçek yok aksiliğe bakın işte!! sonra neyse tamam beyaz olsun sadece dedim ve hayal kırıklığı yaşadım.Keşke  bende sevgili mervenin kırmızısı gibi buketimi kendi istediğim çiçikleri alıp kendim yapsaydım dedim.
İşte bu düğün telaşları hayatta bir kere tecrübe ediliyor,bir daha aman şunu atlamam diyemiyorsun,o yüzden her şeyi ince noktasına kadar düşünmek unutulanlar için de hergün üzülmemek kısa sürede atlatmak gerek;))
 sevgilerrrrr.....

27 yorum:

  1. bayıldııımm... bayılldııımm.. izninle kendi düğünümdede conversenin aynısını yapmak isterimm..
    bu arada ömür boyu mutluluklar.. =)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim,yap tabi ki çok cici olur,kolay gelsin şimdiden:))

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı olmuşlar çok beğendimmm renk seçimin de harika olmuşş ben de ilham alıyorum izninle :)) ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. cok ciciler :) benimde bu semsiyenin beyazi var ve beyaz converslerimi kendim yapacagim dantelli felan :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol eminim beyaz dantelli converse çok güzel olur,kolay gelsin

      Sil
  5. Bayıldım ama yaaaa la :))))) Enee bende istiyorum

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuşlar, çiçek konusu öyle malesef önceden sipariş vermek gerekiyor, ben organizasyoncuya söylemiştim o ayarladı allahtan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya evet öyleymiş ben işte farklı bir şehirde olunca ilgilenemedim diğer düğünle pek öyle oldu ama ne yapalım:))

      Sil
  7. Ben bu treni kaçırdım ,nasıl güzel olmuş ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  8. Converselerine bayıldım bayıldım :) Bende beklerim

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş ellerine sağlık.blogumu açtıktan sonra gördüm seninkini profiline de baktım burcumuzdan adımıza düğün tarihlerimizden nişan tarihlerimize işsiz üniversiteli oluşumuza kadar nerdeyse her bi şeyimiz aynı:)çok şaşırdım.tek fark 85li oluşum sanırım:)bloguma beklerim adaşım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim,gerçekten mi ya tesadüfe bakarmısın çok şaşırdım ne güzel:)) bende hemen ziyaret edeceğim bloğunu adaşım;))

      Sil
  10. çok güzel bayıldım. ben de kendi nikahımda ayakkabılarımı adidaslarımla değiştirmiştim. ama sizinkiler çok güzel olmuş ba-yıl-dım :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:) bende sadece fotoğraf çekiminde kullandım düğünde yanımıza almıştım ama heyecandan giymeyi unutmuşum o platformlar hiç rahatsız etmemiş nedense:))

      Sil
  11. acaba şemsiye süslemesinde yapıştırıcı olarak ne kullandınızzz ? bende bir şemsiye aldım onu süslemeye karar verdim. kafamda dizaynını yaptıktan sonra malzeme alıcam. dantel,tül,tüy,kurdele vs. ama yapışkan olarak ne kullanılır bilemiyorum . sıcak silikon diye düşündüm ama şemsiyeyi eritebilir. bali filanda kötü kokar ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben sıcak silikon kullandım,çünkü hemen kuruması lazım yoksa tül kayar,gergin durmaz.silikon tabancasının ucunu deydirmezsen bir erime olmuyor birde çok bol sıkmamalısın tabi ki,bende yapıştırırken sıkıntı çekmiştim kolay gelsin sana:)

      Sil
    2. TEŞEKKÜRLER :)

      Sil
  12. Silikon yerine baska birsey kullanilirmi?

    YanıtlaSil
  13. tek kelimeyle bayıldım.. maşallah çok marifetliymişsiniz emeğinize sağlık. beceriksizliğime rağmen bende denemeyi düşünüyorum bakalım :) size bir sorum olacaktı şemsiyenin beyaz yerini çıkararak mı yaptınız üzerine mi? şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim,bence çok da güzel yapabilirsiniz :) yok çıkartmadım üzerine yaptım o yüzden şemsiyeyi şeffaf aldım :) kolay gelsin size

      Sil
  14. Çok şirin :) http://www.semsiye.us

    YanıtlaSil

yorumunuz için çok teşekkür ederim,bloguma yine beklerim:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...