9 Mart 2013 Cumartesi

İnstagram halleri '1' ;)


Çok sevdim ben şu instagramı,ilk açtığım zamanlarda ya kimse yok ki ne olacak bu diyordum,sonra siz sevgili blog arkadaşlarımı orada görünce ve takip etmeye başlayınca çok sevmeye başladım,bir çok yeni bloggerla tanışıp bloglarını izlemeye aldım bile:)
incicicegi adıyla beni bulabilirsiniz,profilimin açıklama bölümüne bloğumun ismini yazmadım çünkü burası ve sizler benim için ayrı bir dünyasınız kendi arkadaşlarımın sadece bir kaçı bilir blog yazdığımı,çoğunun bilmesine gerek yok:)

İnstagram kullanmayan arkadaşlar için de burada ara ara paylaşımda bulunmak istiyorum:) Buyurun;
Sevgili aşkım ben ev yoğurdu istiyorum diye tutturdu:) Bana taze süt getirdi ve kendi yoğurdumu kendim yapmaya başladım,ilk deneyimim:) 


Ama ev yoğurdunu özlemişiz...Güzel de oldu hani;)


Bu kola ayıcığından olmayan yoktur herhalde bende en başından beri verdiği her şey var,hemde hepsinden bir kaç tane,annemin topla evine götür bunları ısrarına rağmen hepsini bırakıp kaçtım,ama bi gün marketten aşkım elinde iki adet ayıyla geldi bak sana ne getirdim diye,içimden peşimi bırakmıyorlar sanırım dedim:)


O aralar pembe odamla uğraşıyordum,bi gün evirdim çevirdim ben seni bi şekle sokarım dedim,minik bir kazak ördüm süsledim ve böyle bence daha güzel oldu zilli :) eşimin tepkisi
 ''ya erkekse,ne hale soktun adamı:)''


Bu da minik dikenli kaktüsüm,yine eşimin mini market sürprizi,tabi onu da o kahve rengi saksısıyla bırakamazdım,pembe odama uydurmak için keçeyle süsledim:)


Bu da benim minik kızım İNCİ aşkımızın meyvesi:) canımın en güzel hediyelerinden biri,6 yaşında kendisi, ne halleri,ne fotoları var bir bilseniz üniversitedeyken evimizin maskotuydu:) bu yaz hali,kışın daha sıkı giyiniyor bizimki;)

İşte benden instagram halleri şimdilik bu kadar,en yakın zamanda görüşmek üzere
SEVGİLER...





12 yorum:

  1. ya ama ben o cocacola ayıcığına giydirdiğin o kazağı yerim yaaa.... ne tatlı olmuş eline sağlıııkkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihi :)) çok sağol canım sıkıntıdan yapıyorum işte bir şeyler:))

      Sil
  2. herşeyi ne güzel de pembeye döndürmüşsün canımm çok beğendimm fotoları :) bu arada Tefal tenceremiz aynı :)) ben daha kullanmadım kullanacağım günleri bekliyorum :)) ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene çok sevindim teşekkür ederim,çok beğenerek almıştım bende tencere takımımı,seninde kullanacağın günler çabucak gelsin inş.:))

      Sil
  3. onun kazağını sevsinlerrr :)çok hamaratsın maşallah ev yoğurdu falan :)

    YanıtlaSil
  4. saksı süsleme fikrini beğendim, çok beğendim diğer fotoları..ayıcıkla ilgili olarak eşinin tepkiside oldukça haklı:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canım beğendiğine sevindim:) evet dimi ama erkekse de artık çok geç:)

      Sil
  5. evde yoğurt olayını seviyorum ah bide yapabilsem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaparsın canım niye yapamayasın pes etme bence:)

      Sil
  6. ev yoğurdu kadar sağlıklısı yok zaten. Bende kendim mayalıyorum ama 1 lt lik kavanozlara yapıyorum daha geç sulanıyor. Bloğunu izlemeye aldım bende bloğuma beklerim. www.bakbuharika.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende öyle duymuştum kavanoza mayalayınca daha güzel olurmuş,denemedim ama yakında deneyeceğim önerin için çok sağol:) çok sevindim bende geliyorum hemen bloğuna:)

      Sil

yorumunuz için çok teşekkür ederim,bloguma yine beklerim:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...