10 Ocak 2018 Çarşamba

Ufak Tefek Cinayetler #çöküş


Bu senenin iddialı dizilerinden biri Ufak Tefek Cinayetler.Başlarda hepimize bir farklı geldi tam olarak anlayamadık geçmiş mi anlatılıyor şuan yoksa günümüzde miyiz diye karıştığı oldu arada.
Dizinin başlangıç jeneriği de farklı gelince,tamam bu sezon izleyecek güzel bir dizim var dedim.Gerçekten de salı akşamları reytinglerin en başında yerini alıyor.
Bir kere oyuncular harika,kadro çok iyi.Özellikle Mert Fırat :) sonra Gökçe Bahadır,Aslıhan Gürbüz,Tülin Özen ,Bade İşçil gibi aslında bir kaç sezondur ekranlardan uzak olan bu oyuncuları bir arada görmek bizleri çok mutlu etti.

Ben şimdi burada uzun uzun hikayeyi anlatmayacağım tabi ki zaten illa ki konudan haberdarsınızdır.Bir arkadaş gurubumuz var,yıllar önce yaşanmış bir iftira var ve günümüzde de yaşanan bir çok ihanet var.Dizinin finalinde de bizi bir cinayet bekliyor ama bu konu şimdilik sır.Bulmaca gibi bir dizi :)


Bu akşam 11.bölümüyle ekranlara geldi dizi ve çok güzel bir bölümdü yine. Merve'nin #çöküş ünü izledik hep birlikte,aslında daha çok Serhan'a üzüldük :( Ama asıl bizi şok eden dizinin finalinde Pelin'in güç hevesiyle Merve'nin evini alıp onun bu çöküşünden faydalanmasıydı.
Şimdi bir kaç yorumda bulunmak istersem;
Oyanın Merveyi dolandırıcılık konusunda abisi için uyarmasına rağmen Oyanın bu konuda pek bir şey yapmamasına sinir oldum.
Uzun vadede aslında herkes Merveye ihanet etmiş gibi görünüyor ve bunları Mervenin geçmişte onlara yaptıklarına bağlayabilirler.Şu durumda pek Merveye üzülmüyorum ama Pelinin ihaneti gerçekten şok etkisi yarattı.Burcu da kendi kazdığı kuyuya kendi düştü evi çok isterken Peline verdiği gazla ev elinden gitmiş oldu :)
Ya Arzuya ne demeli açıkçası iki yıllık muhasebe okumuş bir insanın ve hiç deneyimi yokken bu kadar kapsamlı ve büyük bir işin altına girmeye çalışması biraz uç nokta geldi bana belki onun da Merveye olacak olan bir ihaneti ve yükselişi gösterilmiş olsa da pek temeli sağlam olmadı,belki şimdilik durum budur bakalım daha sonra Arzu neler yapacak.
Peki bundan sonra neler olacak ? 
Serhanın tutukluluğu şimdilik sürecek gibi duruyor ama Mervenin abisinden biran önce şüphelenilmesi gerek tabi ki.
En çok merak ettiğim Merve Sarmaşığa nasıl geri dönecek? Bekleyip göreceğiz şimdilik fikir yürütemedim. Merve bu kim bilir ne planlar uygulayacak yine :)
Şimdilik bu kadar,arada girip bu postun devamını sağlayıp yorumlar yapabilirim :)
Bu arada NTVnin dizi hakkındaki yazılarını da okumak isterseniz buyurun derim ,özellikle bu yazı ve o gizemli pano hakkındaki yorumlar dikkatimi çekti...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumunuz için çok teşekkür ederim,bloguma yine beklerim:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...