11 Şubat 2013 Pazartesi

Keçe sevgisi hiç bitmez:))


Bu aralar yine keçeler elimde bazen eşim isyan ediyor,yine aldın eline keçeleri beni yalnız bıraktın diye:) 
O işteyken uğraşayım ben en iyisi:) Aslında başka bir keçe işiyle uğraşıyorum,güzel olursa sizlerle paylaşacağım:)) Bunları yapalı  bayağı oluyor paylaşmak şimdi nasip oldu.

Koridorumdaki japon fenerlerimi kelebeklerle süsledim rengarenk kestiğim kelebekleri silikon tabancası yardımıyla yapıştırdım,böyle daha iyi oldu.




Bir tane FB'li aşkıma bir tane bana kitap ayracı yaptım,içine plastik dosya kapağından kesip,yerleştirip diktim daha dayanıklı oldu;




Böyle ufak tefek keçe işlerinin devamı gelicek,şimdilik bu kadar.
İyi akşamlar,Sevgiler...

17 yorum:

  1. çok cici olmuşlar canımm lambanın da havası değişmiş bir anda ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  2. ne güzel olmuşlar ellerine sağlık tatlımm : )

    YanıtlaSil
  3. harika ben de yeni dikiş makinası aldım çok istiyorum böyle şeyler yapmak fakat kumaş ve keçe hakkında bilgi almam lazım bornovada baktm da herhelde bu tür kumaşlar için kemeraltına gitmek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy ne mutlu sana güle güle kullan dikiş makineni.evet canım kemeraltında süper kumaşlar rengarenk keçeler var,hisarönünde çok fazla böyle şeyler

      Sil
  4. takipteyim..

    çok güzeller...
    çok şirinler..
    ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Süper paylaşım.. Bloğuna bayıldım bana da beklerim www.gecekiyafeti.com

    YanıtlaSil
  6. avize fikri çok yaratıcı olmuş eline sağlık canım

    YanıtlaSil
  7. slm senden yardım isteyecektim kendi bloğumu tanıtmak istiyorum.sen bloğunun adını değiştirdiğinde bloğunun reklamını yapmıştın nasıl yaptın tek tek herkee nasıl ulaştın.bir de profil sayfama boğumun adresini ekleyemiyorum.yardımmmmmmmmmmmmmm!!!!!

    YanıtlaSil
  8. canım öncelikle evet profiline blogunu eklemelisin yoksa bloğuna ulaşmak zor olur,profiline girdiğinde sağ tarafta profili düzenle var oraya tıklayıp gizlilik bölümünde bloglarımı göster var oradan gösterilecek bloğa tıklayıp seçip kaydediyorsun ve profilinde çıkıyor.Canım ben herkese tek tek ulaşmadım önce blogumun ismini değiştirdim eski blogumu aynı isimle 2.blog olarak tekrar açtım oraya bu ismi değişmiş bloğumun linkini yapıştırdım,zamanla google,blogspot linkleri de düzenliyo,bu biraz zor işlem açıkcası benim eşim çok iyi anlıyor o uğraştı canım,ama bu şekilde bişeyler yaptığını hatırlıyorum,kolay gelsin sana da ama öncelikle profiline blogunu ekle o bile yeterli olacaktır tanıtım için:))

    YanıtlaSil
  9. Merhaba yaptıklarınız çok cici olmuş,ellerinize sağlık.Bende ilk kez keçeden bardak altlığı yapmaya kalkıştım.yuvarlak olarak kestim,onları süslemek için kelebek figürü yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum.Sizin kullandığınız bu kelebekler hazır mı yoksa kendiniz mi yaptınız?Eğer kendiniz yaptıysanız ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olur musunuz,Pleaseee:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim,yok kelebek kalıbı hazır değil ben internetten bulup kağıdı ekrana koyup kendim çiziyorum:) sonra kalıbı keçenin üstüne koyup kesiyorum,kaymaması için toplu iğne kullanabilirsin,,çok kolay gelsinn:)

      Sil
    2. çooookkk teşekkür ederim.Sevgiler...

      Sil

yorumunuz için çok teşekkür ederim,bloguma yine beklerim:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...